Buscar este blog

miércoles, 21 de junio de 2017

GRÀCIES




Gràcies a totes i tots , moltes gràcies per dos anys sent el vostre tutor d'aprendre coses boniques vostres, d'aprendre a estimar la vida, d'aprendre a viure amb il·lusió, d'aprendre a no rendir-se, a seguir endavant , a creure en somnis, a tirar endavant quan tot sembla perdut , gràcies per no desanimar-me i per entendre la meva tristor algunes vegades, la melangia del cos i l'ànima en les nits d'insomni . De tot cor em sento feliç d'haver compartit amb totes i tots vosaltres un temps de vida, de companyia d'amor i d'alegria. 
Gràcies a vosaltres noies i nois , pares i mares, tiets i tietas, ....a tots absolutament a tots . 

Fa dos anys que vaig iniciar amb un grup de 40 noies i nois una tutoria de primer i aquest curs de segon . Heu estat per mi un estimul important per seguir endavant moltes vegades. Quan vareu començar ereu molts més del que finalment heu arribat. Però de tots i totes he sentit que fins al darrer instant feia el millor i l'acompanyava per marxar i volar . A les families he buscat una resposta de sortida digne per cadascú dels seus fills i filles , fins i tot el coneixement d'aquests dos anys ha permés oferir de forma personalitzada el remei adient de salut per molts casos i situacions. 
He bregat en contra d'adversitats com professorat que anomeno "hostil" en determinats moments per la conducta d'un de vosaltres o per el gest inapropiat, o la de responsabilitat . L'exercici ha estat de fer veure que ereu adolescents i que educar requereix un procés d'adaptació. 
Bén cert que he volgut mantenir en crontra la disposició de les taules en U de forma assembleària contra corrent de votacions del professorat. He demanat al director que ús acompanyés al viatge per una petició que veu fer de ser més cuidat's pel centre. He sentit a primer curs en un final l'èxit d'arribar quasi tothom menys 4 persones a segon de batxillerat. 
He volgut que el vostre espai la classe sigués el vostre espai amable decorat amb tot tipus de records, talismans, frases, ... 
I he demanat amb videos a les tutories que ús posava esforç, treball, cohesió de grup   He estat preocupat per orientar-vos fins al final buscant l'orientador del centre , demanant als resposables que fessin aquest paper per sortir més dirigits. 
Amb les moltes vegades que he parlat amb les families ho he fet fora de les hores de visita , enviant correus , cercant profes particulars per vosaltres, cercant solucions de futur ... 

A la fi hem treballat les tècniques d'estudi de treball i més ...he parlat personalment amb vosaltres quan ús he vist desanimats i plorosós i sempre he buscat que no ús sentissiu el desànim dins vostre... 

He cercat la complicitat per ajudar-vos entre vosaltres els uns als altres ...

Ara puc dir que m'hauria agrada't  simplement una paraula : Gràcies . 







No hay comentarios:

PUBLICIDAD GRATUITA