Buscar este blog

domingo, 2 de diciembre de 2007

La vidua negre !!!







Hi ha moltes aranyes que ens poden enverinar la vida. Les hi ha amb disfresa evident però també amb camuflatge i enmascarades. Unes es vesteixen amb rostre amable i bonic i altres es presenten carinyosament per enverinar-nos lentament. El seu verí mata lentament i origina una asfixia que paralitza tots les parts del cos fins al cor. Qui resulta enverinat va veient com cada part del seu cos es va paralitzant i com si fos de cartró el seu ésser es queda gèlid i a la fi mort. Les vidues negres són perilloses perquè no es veuen venir molts cops si som ingenus, si som innocents.

Un altre dia però parlarem dels escurçons negres que són d'un altre familia. Per acabar cal dir que les vidues negres o taràntules enbolcallen les seves victimes vives i poc a poc les menjaren. Per elles el plat fresc és l'extasi més gran i per això busquen preses fàcils i tendres.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

De esas arañas hay por todas partes y hay que ir con cuidado, sobretodo con las amables y amistosas, que su picadura es mortal, porque desde el primer momento te pica en el corazón y se va consumiendo poco a poco, como el tabaco, causa una muerte lenta y dolorosa.
CARMEN

Muriel dijo...

Wau! Qui et copsa així, Xavier?
Em fan pànic les aranyes i tot i així he clicat l'enllaç. Tenen això, poden fer por, però, igual que les sirenes, encisen i no pots fer res per evitar-ho.

PUBLICIDAD GRATUITA